Maak uw kachel aan met Goeman

Verwarming & Sanitair Goeman - Kuurne - Kachels & InbouwhaardenMet Verwarming & Sanitair Goeman haalt u expertise in huis bij de plaatsing van kachels en inbouwhaarden. U bent niet alleen zeker van een uitmuntende afwerking maar ook van een jarenlange gezellige warmte in huis!

Een hedendaags of klassiek design? Philippe en Kim monteren uw favoriete keuze met plezier. Of u nu kiest voor een gaskachel, gasradiator, stookoliekachel of een kolen- of houtkachel, Verwarming & Sanitair Goeman plaatst het toestel naar keuze en voorziet de nodige aansluitingen. Ook inbouwhaarden op stookolie of op hout en kolen kennen geen geheimen voor deze experts. Alles wordt tot in de puntjes afgewerkt.

Kachels en inbouwhaarden kunnen gemonteerd worden voor zowel bestaande als nieuwe schouwen en dit via een muuraansluiting, schoorsteenaansluiting of door middel van een concentrische afvoer.

Wenst u graag meer inlichtingen over de werkwijze of de mogelijkheden voor uw specifieke situatie? Aarzel niet om een afspraak te maken. Na een plaatsbezoek wordt een vrijblijvende offerte uitgewerkt. U vindt de gegevens via de contactpagina.

Back to Top