Uw airconditioning wordt perfect gemonteerd

Verwarming & Sanitair Goeman - Kuurne - Airconditioning

Wenst u uw binnenklimaat perfect te controleren in uw woning of kantoorruimte? Laat dan een inverter warmtepomp plaatsen die zorgt voor zowel verwarming, koeling, ontvochtiging en ventilatie.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u bijstaan in de keuze uit de op de markt beschikbare toestellen, afgestemd op de behoeften en het benodigd vermogen.

Ons gamma warmtepompen overtuigt door zijn hoge kwaliteit en eenvoudige bediening en met de focus op comfort en respect voor het milieu. Wij werken uitsluitend met moderne, efficiënte toestellen die uitblinken door hun lage energieverbruik. Alle toestellen kunnen koelen en indien gewenst ook verwarmen.

Met onze split warmtepompen zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Ze zijn ideaal voor het klimatiseren van leefruimtes, slaapkamers, winkel-, kantoor- en opslagruimtes.

Ook voor computerlokalen, serverlokalen en wijnkelders kunnen wij een oplossing bieden. In ons gamma kunt u kiezen uit wandmodellen, vloer/plafondmodellen, cassettes, kanaliseerbare modellen, multisplits en …

Wenst u meer informatie of een prijsofferte op maat? Neem dan zeker contact op.

Back to Top