Uw sanitair van A tot Z afgewerkt

Uw sanitaire installatie is aan vervanging toe? Of zoekt u voor uw nieuwbouw een expert in sanitair? Die vindt u bij Verwarming & Sanitair Goeman, wij bieden u de service die u nodig hebt.  Een betrouwbaar bedrijf, gerund door vader en dochter, met kennis en passie voor sanitair.

U kunt hier terecht voor het uitwerken van uw badkamerproject van A tot Z, tot het plaatsen van badkamermeubels, ligbaden, douchecabines, toiletten, waterverwarmers en boilers, het plaatsen van kranen en douchesproeiers tot zelfs stoomcabines of massagebaden.

Voor een volledige renovatie van uw badkamer rekent het bedrijf 14 dagen. Na die periode kunt u 100% genieten van uw klassiek of modern uitgeruste badkamer. De keuze van de stijl ligt immers volledig in uw handen. U bekijkt in alle rust de mogelijkheden voor uitwerking in catalogi of in de toonzaal van de groothandel waar wij mee samenwerken en laat alle toestellen plaatsen door uw expert.

Verwarming & Sanitair Goeman voorziet ook in de aansluitingen van de waterleidingen en werkt desgewenst het geheel af met acrylpanelen. Vuile voegen zijn bij deze uit den boze.

Samen met u bekijkt Verwarming & Sanitair Goeman graag de mogelijkheden voor uw sanitair en werkt in nauw overleg de opdracht integraal uit. Vraag gerust meer inlichtingen of een prijsofferte op maat. U vindt de gegevens op de contactpagina.

Back to Top