Uw specialist in het plaatsen van verwarming

Verwarming & Sanitair Goeman is gespecialiseerd in het plaatsen van centrale verwarming.

Philippe en Kim Goeman voeren in Kuurne en omstreken kleine en grote verwarmingswerkzaamheden uit en dit bij particulieren én bedrijven.
Tijdens een plaatsbezoek worden de mogelijkheden voor het plaatsen van centrale verwarming in de woning besproken. Dit gaat van een overleg met de klant rond de plaatsing van de radiatoren tot de exacte berekening van het benodigd vermogen. Op basis van dit bezoek wordt nadien een gedetailleerde prijsofferte uitgewerkt.

Verwarming & Sanitair Goeman plaatst kwalitatieve centrale verwarmingsketels en condensatieketels op gas en op stookolie van het merk Viessmann. Ook vaste brandstoffen zoals pellets en hout behoren tot de mogelijkheden. De warmte die deze bronnen produceren kan op verschillende manieren in huis worden afgegeven door middel van vloerverwarming, radiatoren, convectoren, enz.

Het bedrijf heeft dankzij de jarenlange ervaring in verwarming naam gemaakt omwille van het professionalisme en het ongekend oog voor detail. Niets wordt aan het toeval overgelaten om u een perfecte installatie te garanderen. 

Ontdek het ruim assortiment bij onze vaste leveranciers en laat uw centrale verwarming plaatsen door een specialist.
U vindt de gegevens op de contactpagina. Maak zeker ook gebruik van de Viessmann energiecheque via deze link .

Back to Top